Hreanul are capacitatea de a îmbunătăți digestia și este extrem de benefic pentru ficat, sistem circulator și pentru inimă.
Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de 3 lămâi, 3 linguri de miere și 125 de grame de hrean.
Lămâile bine spălate și nedecojite se pun mixează într-un blender. Se amestecă cu hreanul ras, se încorporează și mierea și se transferă totul într-un borcan de sticlă.
Se păstrează la frigider și se consumă zilnic, timp de 3 săptămâni, câte 1 lingură înainte sau după mese (pentru a ajuta îmbunătăți starea generală de sănătate).
Hreanul arde cel mai rapid grăsimea în exces și subțiază talia cu 1 cm pe zi, fiind inamicul de temut al grăsimii abdominale. Amestecul prezentat mai sus elimină grăsimea, previne retenția de apă, îmbunătățește vederea, auzul, memoria și activitatea creierului.
Pentru eliminarea grăsimii, se consumă 1 lingură din acest amestec în timpul mesei, de 2 ori pe zi, timp de 3 săptămâni.
Hrean – Proproprietăți
- sursă importantă de vitaminele C, B1, B2, B5, calciu, fier, magneziu, fosfor
- detoxifică organismul
- accelerează metabolismul
- furnizează energia necesară
- benefic pentru diabetici
Ca bonus, iată și un plan alimentar pentru o slăbire și mai rapidă
Mic dejun: 100 g fulgi de ovăz, 1-2 banane, iaurt grecesc cu 10% grăsime
Prânz și cină: 150-300 g carne de pui, curcan, vită, porc, pește sau fructe de mare, salată de roșii cu telemea / salată verde/ salată de varză sau legume congelate
Băuturi: cafea, apă, ceai verde sau negru, toate fără lapte și fără zahăr adăugat.
Discussion about this post