Rețeta de mai jos este una foarte simplă și ne oferă o mulțime de beneficii. Are proprietăți miraculoase, nu degeaba se numește „amestecul de aur”. Poate fi in instrument bun împotriva multor boli, datorită proprietăților antibiotice. Mai mult, s-a dovedit a fi util și în cazuri de infecți virale și bacteriene și are și efect în prevenirea apariției cancerului.
Cele două ingrediente principale, mierea și turmericul, sunt responsabile de puterile miraculoase pe care le are acest amestec: sunt cele mai bune remedii naturale anti-cancer, anti-inflamatorii și anti-bacteriene.
Proprietățile diverse pe care le au aceste două ingrediente ajută și digestia și îmbunătățesc și flora intestinală. Mai mult, în timp ce medicamentele obișnuite ne pot surprinde cu diverse efecte secundare, acest amestec natural nu are efecte secundare deloc.
Se prepară din 100 de grame de miere organică, 1 lingură de turmeric, 1 linguriță de coajă rasă de la 1 lămâie organică, 1 vârf de cuțit de piper negru și 2 linguri de oțet natural de mere.
Într-un bol, se amestecă turmericul cu piperul și oțetul. Se încorporează și coaja de lămâie și mierea. Imediat ce se obține un amestec omogen, se transferă într-un borcan care se închide cu capac și se păstrează la frigider.
Se recomandă câte 1 lingură pe zi, dimineața: întărește sistemul imunitar și previne cancerul.
În caz de răceală, infecție bacteriană sau virală, se recomandă următorul regim: în primele două zile se ia câte o jumătate de lingură la fiecare oră; următoarele două zile se ia câte jumătate de lingură la două ore; după a patra zi se ia o jumătate de lingură de trei ori pe zi până toate simptomele dispar.
Când remediul se ia în gură, acesta trebuie să fie dizolvat în totalitate înainte de înghițire. De asemenea, nu se consumă lichide timp de câteva minute după administrare. Unii iau acest remediu la micul dejun sau cu ceai: se poate întinde pe o felie de pâine sau se poate adăuga 1 linguriță în ceaiul călduț de dimineață.
Discussion about this post