Cele mai bune rezultate s-au obținut în cazul pacienților care au început tratamentul cu sfeclă încă din faza incipientă a cancerului, crescând doza zilnică treptat.
Cu toate acestea, potrivit unui studiu realizat pe pacienți în stadiu avansat și neoperabil, consumul a câte 230 ml de suc de sfeclă pe zi, timp de 3-4 luni, duce la îmbunătățirea semnificativă a stării de sănătate și întărește sistemul imunitar.
Suc se sfeclă – Cum se face tratamentul?
Tratamentul cu sfeclă roșie împotriva tumorilor și leucemiei este foarte simplă.
Bolnavii de cancer trebuie să consume câte 500 ml de suc de sfeclă roșie pe zi. Cel mai bun moment pentru acest lucru este dimineața pe stomacul gol sau la o oră după micul dejun.
Cercetătorii vorbesc și de o cantitate de 900 de grame de sfeclă pe zi, consumată rasă în salate sau sub formă de suc.
Deoarece gustul sfeclei nu este tolerat de toată lumea la fel, se mai poate adăuga suc de mere, de morcovi sau un pic de miere.
Bolnavii trebuie să adopte un regim alimentar preponderent vegetal: legume, fructe, nuci, salate, semințe, mâncăruri crude și nepreparate termic, sucuri proaspete.
Sfecla conține betaină și aminoacizi care au proprietăți anti-cancerigene naturale. În plus de asta, sfecla are și proprietăți anti-inflamatoare și detoxifiante care sunt importante în tratarea cancerului.
Atenție!
Dacă medicul specialist nu vă recomandă, nu încercați această terapie. Doar medicul poate stabili cea mai bună doză și poate monitoriza evoluția bolii și efectele acestui tratament.
Discussion about this post