Vă prezentăm rețeta unui „farmacist” care a fost găsită în anul 1520 într-o mănăstire budistă din Tibet. Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de 350 grame de usturoi și 220-250 grame de alcool de 95-96 grade.
Ingredientele se pun într-un borcan de sticlă, se închide ermetic și se pune la frigider pentru 10 zile. Alcoolul nu trebuie să conțină alte substanțe (ca metanol, de exemplu). În a 11-a zi se filtrează conținutul și lichidul se pune înapoi în borcan. Se pune înapoi la frigider pentru încă 2 zile.
După ultimele două zile, remediul poate fi folosit. Se recomandă administrarea împreună cu lapte sau cu apă, înainte de masă și după schema de mai jos:
Număr de picături:
- Ziua 1: mic dejun 1, prânz 2, cină 3.
- Ziua 2: mic dejun 4, prânz 5, cină 6
- Ziua 3: mic dejun 7, prânz 8, cină 9
- Ziua 4: mic dejun 10, prânz 11, cină 12
- Ziua 5: mic dejun 13, prânz 14, cină 15
- Ziua 6: mic dejun 16, prânz 17, cină 18
- Ziua 7: mic dejun 12, prânz 11, cină 10
- Ziua 8: mic dejun 9, prânz 8, cină 7
- Ziua 9: mic dejun 6, prânz 5, cină 4
- Ziua 10: mic dejun 3, prânz 2, cină 1
- Ziua 11: mic dejun 15, prânz 25, cină 25
- Ziua 12: mic dejun 25, prânz 25, cină 25
Se continuă cu 25 de picături de 3 ori pe zi până se termină întreaga cantitate.
Acest remediu vindecă următoarele boli:
- Reumatism, artrită
- Lipsa de apetit
- Hipertensiunea
- Bolile de plămâni
- Impotența
- Arteroscleroza
- Miocardul
- Topește cheagurile de sânge
- Gastrita, ulcerul, hemorozii
- Curăță corpul de pietre și grăsimi
- Dă elasticitate venelor
- Îmbunătățește metabolismul
- Absoarbe tumorile interne și externe
- Sinuzita
- Afecțiunile de vedere și de auz
- Reglează greutatea corporală
Discussion about this post